het succes van online coaching
Boekwinkeltjes.nl Windrich, Mirjam Het succes van online coaching; waarom he.
Windrich, Mirjam Het succes van online coaching; waarom het z. Schrijver: Windrich, Mirjam. Titel: Het succes van online coaching; waarom het zo goed werkt. Uitgever: Spectrum, 2008; gratis bezorging in Utrecht stad. Bijzonderheden: x; pb, 233p, goed. Prijs: 750, Excl.
Boekwinkeltjes.nl Windrich, Mirjam Het succes van online coaching.
Probeer het later opnieuw. Windrich, Mirjam Het succes van online coaching. Schrijver: Windrich, Mirjam. Titel: Het succes van online coaching. Bijzonderheden: 2008, 1e druk.Paperback, 233 pagina's, lichte gebruikssporen, verder goede staat. Prijs: 1500, Excl. Meer info: Hulpverlening via internet, coaching via E-mail.
Boekwinkeltjes.nl Windrich, Mirjam Het succes van online coaching / waarom h.
Bekijk onderwerpen pagina. Veel gestelde vragen. Windrich, Mirjam Het succes van online coaching / waarom het. Schrijver: Windrich, Mirjam. Titel: Het succes van online coaching / waarom het zo goed werkt. Bijzonderheden: 2008, 233pp, Paperback / softback, goede staat, onderstrepingen met potlood.
Het succes van online coaching via de methode Mirjam.nu.
Zij schreef het boek Het succes van online coaching Spectrum, 2008. De Universiteit van Amsterdam, het Trimbosinstituut en de Universiteit van Tilburg hebben onderzoek gedaan naar de effecten van online hulpverlening. De resultaten waren zeer positief: 80% van de diverse trajecten was succesvol.
Het succes van online coaching door Mirjam Windrich Boek Jongbloed.nl.
In Het succes van online coaching laat Mirjam Windrich vanuit verschillende perspectieven de voordelen van online coaching zien: voor de cliënt, de werkgever en de coach. Aan de hand van talloze voorbeelden en ontwikkelingen op het gebied van mentale training en psychotherapie legt zij uit waarom online coaching zo goed werkt.
De vraag is niet of e-coaching de toekomst heeft, maar wanneer jij er iets mee gaat doen SchoolvoorCoaching.
Dit boek beschrijft de methodiek, inclusief achtergronden en theorieën en is bij de workshop inbegrepen. Het succes v@n online coaching Uitg. Het Spectrum, 2008. Aan de hand van voorbeelden en ontwikkelingen op het gebied van mentale training en psychotherapie legt Mirjam uit waarom online coaching zo goed werkt.

Contacteer ons