coaching on line
Straight-Line Coach Straight-Line Coach.
Met Straight-Line Coaching komen we tot de kern van, waarom mensen vaak falen in het bereiken van wat echt belangrijk is voor hen. We introduceren je in krachtige distincties die, eens geïmplementeerd, leiden tot effectieve en bijzonder productieve levens en ondernemingen.
on line relatietherapie en relatiecoaching Relatievakantie.
on line relatietherapie en relatiecoaching. De essentie van coaching is een dialoog In de taal waarmee je het best je gevoel en ratio kunt uitdrukken. Ideaal is de face to faceversie daarvan, maar in niet alle gevallen is dat een noodzaak.
Home.
Ik bied persoonlijke coaching en counselling die je op een prettige en effective manier blijft motiveren bij het maken van aanpassingen in je leven. Zo krijg je weer energie, kun je nieuwe uitdagingen gemakkelijker aan, en kun je blijven doen wat je wilt.
on line coaching Louis Steeman.
Om te delen. leidingeven vanuit de toekomst. on line coaching. On line coaching. op oktober 14th, door Louis in on line coaching. Periodieke uitwisseling tussen de coach en de gecoachte kan deels uitstekend plaats via via E-mail en andere media.
30-daagse online coaching gratis INNERLAND.
Wil je een positieve impuls geven aan je werk, loopbaan en/of priveleven? Meld je dan aan voor onze online coaching! Een maand lang krijg je om de dag een mailtje met een inspirerende opdracht die je verder helpt. Onze online coaching is kosteloos, vrijblijvend en leuk om te doen.
online coachcentrum Direct 1 op 1 met je eigen online-coach.
Selecteer een pagina. Online coaching voor elk doel. Direct 1 op 1 met je eigen online-coach. Start je online coachsessie nu ook via onze app of via onze facebook pagina. De kracht van een goed coachgesprek. Een online coachgesprek kun je vergelijken met een goed gesprek met een goede vriend of vriendin over een onderwerp waar jij zelf niet helemaal uitkomt, waarover je piekert of dat je te veel bezig houdt.
Personal Coaching Straight-Line Business School.
Wanneer jij bereid bent 1 uur van jouw waardevolle tijd te investeren, opgedeeld in 2 gesprekken, doen wij hetzelfde en zorgen we voor een conversatie die jouw hele leven kan veranderen. Vraag hier vrijblijvend jouw persoonlijke coaching gesprekken aan. Straight-Line Business School Int.
on-line coaching Vision Coaching Amsterdam.
Ook het combineren van online coaching met face-to-face coaching is een mogelijkheid. Als we een face-to-face afspraak hebben gepland, maar je weet dat je bijvoorbeeld in tijd nood komt, dan kunnen we overschakelen op Skype. Online coaching geeft jouw meer flexibiliteit!

Contacteer ons