coach de coach
De vier belangrijkste typen coaching, vaardigheden valkuilen.
Handvatten bij oplossingsgericht coachen. Hieronder staan 10 vragen die je jezelf als oplossingsgerichte coach kunt stellen terwijl je als coach bezig bent. De vragen helpen bij de aansluiting op de gecoachte en maken het gesprek nuttiger: 10 vragen voor de oplossingsgerichte coach.
Home Care to Coach.
Care to Coach ondersteunt en coacht mensen op een professionele wijze op het gebied van hun financiële problemen en wanneer aan de orde in combinatie met psychosociale en psychiatrische problemen. De begeleiding en ondersteuning van Care to Coach kenmerkt zich door cliëntcontact aan huis, betrokkenheid staat centraal.
OnzeCoach Grip op coaching.
Voor elke coachvraag hebben wij een passende coach. Maak zelf uw keuze uit ons grote aanbod van professionele coaches door het hele land en boek online een afspraak in. De gesprekken vinden plaats bij uw coach. Uw mening telt! Een goede coach maakt het verschil.
Opleiding: Coach de coach SportPlezier.
Opleiding: Coach de coach. Begeleiding van vrijwilligers Trainer Coach Begeleider Bestuurder Coördinator. Start met trainersbegeleiding en help de trainers zich te ontwikkelen, zodat zij met meer plezier betere trainingen te verzorgen. Dit kan met het Coach-de-Coach-programma! Elke trainer of coach wil dat zijn sporters plezier hebben en zich ontwikkelen.
Vacature: Trainer / Coach.
De aanpak van Coach Result is een hands-on aanpak: wij reiken deelnemers hele praktische, no-nonsense vaardigheden aan, waarmee wij hen direct in de praktijk laten ervaren wat het ze oplevert. Door vervolgens de direct leidinggevenden individueel te ondersteunen bij het coachen van hun medewerkers, kan Coach Result gewoon doen in de praktijk en ervaren wat het je oplevert.
Coachen.
Het is in zulke gevallen beter om te kiezen voor een coach die geen hiërarchische relatie met de coachee heeft, zoals een leidinggevende van een andere afdeling of team. Als dat geen optie is, kun je overwegen een externe coach in de arm te nemen.
Coach to Coach Als we in gesprek gaan.
De coaching heeft mij geholpen mijn eigen keuzes te maken. De samenwerking met mijn collegas is sterk verbeterd. Ik heb een betere balans gekregen in mijn werk en persoonlijke leven. Ik heb meer inzicht gekregen in het effect van mijn gedrag op anderen." Ik ben opgeleid als specialist op het terrein van human resources MA-HRM en heb jarenlang bij diverse organisaties als manager human resources gewerkt. Sinds 2005 werk ik als zelfstandig coach, organisatieadviseur en trainer. Ik ben internationaal gecertificeerd coach van The Work van Byron Katie en ik volgde opleidingen transformational presence and leadership coaching bij Alan Seale.
Dag van de Coach Dag van de Coach.
Dag van de Coach 2018 met o.a. Andor de Rooy, Elke Geraerts, Marinka Lipsius, Ferry Zandvliet, Anje-Marijcke van Boxtel, Hanneke Andringa, Erika Boekhoorn, Mariska Hijdendaal, Bas Delleman, Jacqui Halmans, Marcel Hendrickx, Tica Peeman, Tijn Touber, Hein Zegers. Hoofdpartners Dag van de Coach 2018.
Mag iedereen zich coach noemen? vrouw.nl.
Coaches; je hebt ze in alle soorten en maten en het lijkt wel of iedereen tegenwoordig coach is. Coach is geen beschermd beroep. Hoe weet je dan of je bij een goede coach aanklopt? vroegen wij ons op de redactie af.
Ik zoek een coach de Baak.
De coach was confronterend in een veilige omgeving. Yvonne van der Kwaak, teamleider. Ik heb meer kracht gekregen en vertrouwen in mijn eigen zijn en kunnen. De betrokkenheid, menselijkheid en liefde voor mensen van mijn coach is diep en echt.

Contacteer ons