ret methode coaching
RET-Methode voor Trainers en Coaches Schouten Nelissen.
Co-Active Coaching: Fundamentals. Co-Active Coaching: Intermediate. ORSC Fundamentals CRR global. ORSC Intermediate CRR global. The Leadership Circle Profile and Collective Leadership Certification. Alchemy CRR global. Je bevindt je hier.: Rationele Effectiviteitstraining RET Basic. Rationele Effectiviteitstraining RET Basic. Time icon 5 dagen.
Coachen vanuit RET.
Training Klantgericht Communiceren. Coachen vanuit RET. Coachen aan zee. Coaching à la Carte. Vitaliteitsprogramma en duurzame inzetbaarheid. Leergang Coaching NOBCO Zelfsturende teams. Leergang Coaching HRmanagers, professionals, interne coaches NOBCO/EMCC. Leergang Coaching interne coaches In Company. Leergang Coaching, Coachend en Persoonlijk Leiderschap.
Rationele Effectiviteits Training RET een veel gebruikte coachingsmethodiek GORTcoaching Amsterdam. Rationele Effectiviteits Training RET een veel gebruikte coachingsmethodiek GORTcoaching Amsterdam.
Info over coaching. Informatie over coaching. Selecteer een pagina. Rationele Effectiviteits Training RET een veel gebruikte coachingsmethodiek. Uitgangspunt van RET. Het zijn niet de gebeurtenissen zelf die de mensen bang of boos makenmaar, de manier waarop ze tegen die gebeurtenissen aankijken, hoe zijdeze in hun hoofd beleven.
RET vijf G model en de kunst van het uitstellen met voorbeelden.
RET, het vijf G model en de kunst van het uitstellen. RET is de afkorting van rationeel emotieve therapie. In de moderne psychologie wordt veel aandacht besteed aan de cognitieve psychologie Het woord cognitief heeft te maken met denkprocessen in je hersenen. Meest bekend is nog wel het model van Albert Ellis, de RET methode.
NOBCO Kennisbank onderzoek coaching.
Kennisbank onderzoek coaching. De kennisbank van NOBCO is gevuld met bijna 2200 literatuursuggesties, publicaties en artikelen over coaching. In deze database is alle relevante wetenschappelijke literatuur vanaf 1927 over coaching te vinden. Zoeken in de Kennisbank. Zoeken in de Literatuurdatabase.
Rationeel Emotieve Therapie Training RET.
RET Rationeel Emotieve Therapie is van oorsprong een vorm van psychotherapie die is ontworpen door de Amerikaanse psycholoog Albert Ellis 1913 2007. RET doet een beroep op je gezonde verstand en helpt je in anders denken, voelen en doen, waardoor je leert problemen effectiever te hanteren.
Denken en voelen wat JIJ wilt met RET Rationeel Emotieve Therapie Coachcenter.
Dit is echter wel zeer de moeite waard gezien de zichtbare resultaten die je er mee kunt bereiken! By Nanco Vrijland 2017-03-28T0847250000: 8 februari 2014 Persoonlijke ontwikkeling Reacties uitgeschakeld voor Denken en voelen wat JIJ wilt met RET Rationeel Emotieve Therapie. About the Author: Nanco Vrijland. Nanco heeft een persoonlijke passie voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Vanuit deze passie heeft hij in 2012 Coachcenter opgericht. Met Coachcenter richt hij zich met een klein team van organisatiecoaches middels coaching, training en maatwerk trajecten op persoonlijke en professionele ontwikkeling voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
RET toepassen in 8 stappen.
Wat wil jij leren? Leren Cursus Persoonlijke effectiviteit RET Stappenplan RET. De RET toepassen in 8 stappen. Wat is RET? De basis: A-B-C. 1: Beschrijf de situatie. 2: Beschrijf je gevoelens en gedrag. 3: Beschrijf je gedachten. 4: Beschrijf gewenst gedrag.
Congruens Loopbaanadvies, Communicatiecoaching, Gedragstraining.
Wat is RET en hoe werkt het? staat voor Rationele Effectiviteits Training of Rationeel-Emotieve Therapie. Het is een methode om gedrag of emoties waar je last van hebt, om te buigen naar meer effectief gedrag of gedrag waar je geen last meer van hebt.
ret-training.nl Specialist in Rationeel-Emotieve Therapie.
RET als methode is uitdagend, effectief en in het hier en nu. Individueel Trajecten voor werknemers en bedrijven: wil je meer grip krijgen op lastige situaties en emoties? Werk in een RET traject aan meer stabiliteit. Een individueel RET traject is kortdurend en met ruimte voor humor.

Contacteer ons