online coaching trajecten
WordFit, de nr. 1 in Vlaanderen voor online coaching.
1 in Vlaanderen wat betreft online coaching. Geen overschot van tijd of mogelijkheid tot verplaatsing? Maar wel gemotiveerd om een aspect van je levensstijl aan te passen? Dan is online coaching voor jou de ideale manier om jouw doel te bereiken.
Effectieve online coaching? Kies voor Pluform software!
Digitale coaching: wat, hoe en waarom? Digitale coaching, of online coaching, is een begeleidingstraject op afstand, mogelijk gemaakt door ICT-toepassingen zoals e-mail, Skype of WhatsApp. Zon online gesprek kan een zeer effectieve aanvulling zijn op offline begeleidingstrajecten in bijvoorbeeld het onderwijs, de gezondheidszorg en loopbaanbegeleiding.
Ervaring van een cliënt over haar online coaching traject.
Home Artikel Ervaring van een cliënt over haar online coaching traject. Ervaring van een cliënt over haar online coaching traject. Steeds meer mensen doen een beroep op een coach om hun leven op de rails te krijgen. De werking ervan schuilt m vooral in het concreet benoemen van zaken, de zelfwerkzaamheid, bewustwording en de kortdurende trajecten.
Online coaching, ervaren online-coach, professioneel en betrokken.
De eCoachPro methodiek; Online begeleiden via het geschreven woord. Onze e-coaching trajecten vinden grotendeels a-synchroon plaats. Dat wil zeggen dat je niet op het zelfde moment bezig hoeft te zijn als je coach. Dit bevordert de flexibiliteit en efficiëntie van het coachproces. Je bepaalt zelf wanneer je bezig wilt zijn met het coachingstraject en je kunt op de momenten die voor jou van belang zijn een terugkoppeling geven aan de coach. Een voorbeeld; als je naar aanleiding van de dialoog met je coach besloten hebt om een bepaalde oefening op je werk of in je privé-leven uit te voeren, dan kunt je direct na het uitvoeren van deze oefening, je ervaringen, gedachten en gevoelens delen met je coach. E-mail methodisch schrijven Schrijven via mail is een van de belangrijkste onderdelen van onze methodiek. Het opschrijven en herformuleren en daarmee het ordenen van het probleem, alsook het ordenen van je gedachten en gevoelens heeft een stimulerende werking. Het opschrijven van gedachten en emoties bevordert bovendien de zelfreflectie. Effectiever dan face to face coaching.
E-Coaching: coaching via Skype of e-mail Natuurcoach.NU.
Andere / langere trajecten en combinaties met coaching in de natuur: op aanvraag. Tempo / frequentie. Het is helemaal aan jou.: Tussen natuurcoachsessies in, bijvoorbeeld 1 week na de sessie buiten. Af en toe even op een rijtje zetten hoe het met je werkstress is, bijvoorbeeld eens per twee weken. Een boost van 5 sessies in 1 week, zodat je echt op gang komt met je goede voornemens. Een onderhoudsdosis van 1 sessie per kwartaal. Natuurlijk kunnen we dit in onderling overleg bepalen en gaandeweg bijsturen. Je betaalt per keer of je neemt een strippenkaart. Je kunt meteen beginnen! Maak nu meteen een Skype afspraak voor een intake of sessie via mijn online afsprakenboek.
Online coaching trajecten Online Coach / eCoach4u.
De trajecten zijn vraaggestuurd, dat wil zeggen dat jouw vraag of doelstelling het uitgangspunt is en de inhoud en duur van het traject bepaald. Je kunt kiezen voor een kort krachtig of intensief traject, waarbij je dagelijks contact heeft met jouw coach of een langer traject waarbij je 2 keer per week contact heeft. Je ontvangt persoonlijke begeleiding en feedback gedurende de hele looptijd. Je kunt direct online starten maar je kunt ook eerst een kennismakingsgesprek aanvragen via Skype zodat je jouw coach op een beeldscherm te zien krijgt.
Leni Minderhoud NL Online coaching Online Coaching via e-mail.
Een acuut probleem op je werk of privé waar je even geen raad mee weet. Voordelen van Online Coaching. Hoge intensiteit; elke dag e-mailcontact is mogelijk; er is tijd om zaken te laten bezinken, maar de intensiteit van het proces neemt niet af.

Contacteer ons