online coaching software
Coaching software voor het beter begeleiden van cliënten.
De coaching softwarePluform maakt uw online communicatie persoonlijk en zet de dialoog centraal. Berichten worden op een visueel aantrekkelijke manier onder elkaar weergegeven met directe links naar eventuele oefeningen of bijlagen. Na het plaatsen van een bericht gaat er automatisch een notificatie naar de gesprekspartner.
Sananet en VitalHealth Software brengen online coaching naar de patiënt.
De samenwerking tussen VitalHealth Software en Sananet geeft een nieuwe impuls aan zelfmanagement in de zorg. De online coaching komt beschikbaar als MijnCOPDcoach in VitalHealth e-Vita om de patiënt op eenvoudige wijze inspraak, ondersteuning en inzicht te bieden in de dagelijkse omgang met COPD.
LIJFSTIJL ONLINE Online Coaching vanaf 475, pm.
Werk samen met anderen, bijvoorbeeld collegas of vrienden aan je leefstijl met behulp van onze unieke collectieve coaching in onze geweldige app, met een programma afgestemd op jou. maandelijks nieuwe trainings en voedingsplannen. persoonlijk test en meetprotocollen. relevante leefstijl tips. Vanaf 475, pm! START JE PROGRAMMA MET NIVEAU 1. KIES NIVEAU 2. met jouw echte persoonlijke online coach.
Fitness Software voor Personal Trainers en Online Coaching.
FITsociety / Fitness software. Wanneer je als personal trainer, online coach, bootcamp instructeur of andere fitness professional besluit om voor jezelf te starten dan is dat een grote stap. Je moet over veel aspecten nadenken: wat wordt mijn bedrijfsnaam en uitstraling?
myCoachconnect: Face-to-face online coaching Frankwatching Reports.
Ons doel is en blijft om een groot verschil te maken in de markt voor coaching: transparanter, bereikbaarder en effectiever. Ook daar kun je bij helpen: door ons platform lekker veel te gebruiken, als coach, client, OEM gebruiker of corporate. Iedereen is welkom. Nogmaals dank en tot ziens online! 11 november 2009 om 1117.: Inderdaad fijn dat er geen software gedownload hoeft te worden.
Personal Trainer App Coaching, Roosters Meer Virtuagym.
Door deze online dienst aan te bieden, bereik je tevens een grotere doelgroep, wat dus tot meer omzet kan leiden. Naast extra omzet verhoogt online coaching ook de retentie en de klantbetrokkenheid met jouw merk. Hoe helpt online coaching mijn medewerkers?
Rapasso: online client-begeleidingssysteem Het Coachhuis.
Dit maakt online samenwerken mogelijk. Huiswerkopdrachten, sessie en reflectieverslagen, communicatie en evaluaties kunnen door u en uw cliënt in het RaPortfolio worden uitgewerkt en worden gedeeld. Door deze vorm van e-coaching online coaching toe te voegen aan uw reguliere begeleiding, kunt u cliënten meer betrekken in het begeleidingstraject.
Online coaching platform Pluform.
Werk op een veilige en betrouwbare manier samen op 1 centrale plek, op elk gewenst moment vanaf elk gewenst mobiel apparaat. Bibliotheek, Werkboek, Dialoog, Doelstellingen, E-learning, Video, Groepsdiscussie. Inmiddels maken duizenden begeleiders en cliënten gebruik van Pluform, waaronder professionals van.: Online begeleiding in het onderwijs. Online counseling software.
Effectieve online coaching? Kies voor Pluform software!
Online coaching kan daarbij leidend zijn, of een aanvulling op een regulier traject. De software van Pluform: een effectief alternatief voor face-to-face coaching. Een online relatie, is dat wel net zo effectief als een offline sessie? En is online coachen dan wel een volwaardig alternatief voor face-to-face coaching?
ONLINE COACHING KLIKFACTOR.
Hier valt elke vorm van coaching onder waarbij er sprake is van het gebruik van informatie en communicatietechniek ICT. E-coaching staat ook bekend onder de synoniemen: online coaching, remote coaching, webcoaching, cybercoaching, digital coaching, distance coaching en virtual coaching. Daarnaast zijn er nog vormen van e-coaching waarbij speciale software wordt gebruikt.

Contacteer ons