online coaching platform
SoccerPLAY SOCCERPLAY.
Vanwege het feit dat ik destijds al werkzaam was bij AFC Ajax. waren zij bereid haar naam aan dit platform te verbinden, zo ontstond de Ajax Online Academy, die inmiddels wereldwijd bekendheid heeft. Nadat ik Ajax had verlaten voor een buitenlands avontuur, heb ik 3 jaar lang elke dag intensief met het systeem gewerkt en op deze manier mijn coaches team aangestuurd. Doordat ik eerder in de jaren 90 was opgeleid met de visie van Louis van Gaal en later heb mogen werken met die van Johan Cruyff, is mijn werk als het ware een mix van de twee meest bekende coaches ter wereld! Auteur Mentale training / coaching.
online coaching Marcella van Doorn Coaching.
Er is geen afleiding en er is wel volledige concentratie op een plek en tijdstip waar jij je gemakkelijk bij voelt. Online coaching leent zich ook prima als je een bepaalde vraag hebt, die je in een sessie wilt bespreken. Je zit dan niet gelijk vast aan een hele cyclus. Vanaf nu kun je ook een afspraak met mij boeken via Competencer, een nieuw e-coaching platform.
Het online platform voor coaching vanop afstand krijgt meer en meer vorm Ready2improve Beweging en Gezondheid.
Terug naar het nieuwsoverzicht Het online platform voor coaching vanop afstand krijgt meer en meer vorm. Het online platform voor coaching vanop afstand krijgt meer en meer vorm. Reeds enige jaren zet Ready2improve in op de ontwikkeling van digitale maar tegelijk persoonlijke gezondheidscoaching.
myCoachconnect: Face-to-face online coaching Frankwatching Reports.
Ons doel is en blijft om een groot verschil te maken in de markt voor coaching: transparanter, bereikbaarder en effectiever. Ook daar kun je bij helpen: door ons platform lekker veel te gebruiken, als coach, client, OEM gebruiker of corporate. Iedereen is welkom. Nogmaals dank en tot ziens online!
Coachplek: Hét platform voor zelfstandig coaches!
Online platform voor kennis en netwerken met andere coaches. Ik ben goed in mijn vak als natuurvoedingsadviseur, maar klanten vinden en de juiste vergoeding vragen voor mijn diensten, vond ik erg lastig. Ook over andere trajecten, zoals het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverze kering en het regelen van administratieve zaken, had ik vragen. Coachplek heeft me daarbij goed geholpen. Het onderlinge contact met collega's' en adviezen van experts zijn heel waardevol geweest. Als ik ergens tegen aanloop, meld ik dat in Coachplek en krijg dan heel snel antwoord op mijn vragen. Mijn praktijk begint nu lekker op gang te komen! Raken en geraakt worden. Ik ben zelf al meer dan 20 jaar zelfstandig coach en als directeur van Sonnevelt Opleidingen heb ik al meer dan 10.000 coaches en therapeuten opgeleid. Ik ben trainer geweest bij meer dan 30 beursgenoteerde bedrijven en executive coach van Quote 500 leden. Ik heb ministers en enkele wereldkampioenen gecoached, ben auteur van 5 boeken en tevens gastspreker bij diverse radio, en t.v. Ik weet inmiddels een beetje hoe dit vak werkt. Ondanks dat je als coach dagelijks met andere mensen werkt, is coaching soms toch een eenzaam vak.
Online coaching platform Pluform.
Docent Projectleider Ontwikkeling Bachelor-programma. Online begeleiding vind ik een goede en prettige manier van coachen en Pluform geeft daar op een fijne manier ondersteuning bij. Andreas van der Burgh. Ik vind e-coaching een prettige vorm van coaching en zeker met een systeem als Pluform goed in te richten en vorm te geven. Teammanager in Beweging, HR Development ASR. Zeer gebruikersvriendelijk, veel digitale toepassingsmogelijkheden, direct zicht op de status van je bericht. Daarom maak ik graag gebruik van Pluform als beveiligd platform voor mijn e-coaching.
Natural Warrior Tribe: online coaching platform Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Dankzij Maak werk van je zaak richtte ik Natural Warrior Tribe, dat uitgroeide tot een online coaching platform. Het project biedt je echt een houvast. Waar alles in het begin nog heel vaag is en je niet goed weet waar te beginnen, levert de startersadviseur je concrete handvaten en helpt bij het uitwerken van een realistisch idee.

Contacteer ons