act therapie boeken
Handige tips voor zelfhulpboeken op het gebied van Acceptance and comittment therapie ACT.
Gezondheidszorgpsycholoog BIG, Studentenpsycholoog, EMDR Therapie. De valstrik van het geluk ACT! Hoe je kunt stoppen met worstelen en beginnen met leven. Zeer toegankelijk en praktisch boek over het toepassen van de principes van Acceptance and commitment therapie in je dagelijkse leven.
Aanbevolen literatuur Instituut Psychosomatische Therapie.
Steven Hayes is de grondlegger van ACT Acceptance and Commitment Therapy. In dit boek beschrijft hij zijn gedachtengoed in de vorm van een zelfhulpboek. Het is een belangrijk basisboek, voor wie zich verder wil verdiepen in ACT. Basisboek Cognitieve Therapie, J.S.
ACT Opleiding: Basis en Verdieping ACT EMDR Centrum Nederland.
Doel: wij leiden diverse professionals op om ACT therapie, training of coaching te geven aan mensen waarvoor ze bevoegd zijn om mee te werken vanuit hun vooropleiding. Doelgroep: psycholoog, psychiater, coach, mindfulnesstrainer, therapeut, remedial teacher, docent, student of werker in de geestelijke gezondheidszorg.
Nieuwsbrief.
Boek.
ACT is bruikbaar bij een veelheid aan psychische problemen in verschillende settings. ACT heeft bijvoorbeeld een prominente plek ingenomen bij de behandeling van chronische pijn en wordt succesvol gebruikt bij de behandeling van depressie en diverse angststoornissen. Time to ACT!
Time to ACT! Paperback Gijs Jansen Tim Batink Boek Bruna.nl.
Therapie Gedrag Gijs Jansen Tim Batink. Er zijn grote ontwikkelingen aan de gang binnen de hulpverlenerswereld. Nieuwe technieken als mindfulness krijgen steeds meer ruimte binnen de praktijk van de psycholoog, trainer en coach. De Acceptance and Commitment Therapy ACT vloeit voort uit het mindfulness gedachtegoed en brengt het beste uit verschillende werelden samen.
Coachen met ACT Bewezen effect.
Wil je ook leren coachen met ACT? Doe dan mee aan de Jaartraining of volg een los blok over ACT. De inschrijving voor losse blokken opent binnenkort. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje dan zet ik je alvast op de lijst en dan hoor je als eerste dat de inschrijving opent. Hier zie je een leuke, korte animatie van Russ Harris over een belangrijk keuzepunt in het leven. Hier nog eentje over waarden versus doelen. Hier een over de struggleswitch, kijk maar eens of je hem herkent bij jezelf. Hier zie je Oprah Winfrey in gesprek met Jon Kabat Zinn over de eenvoud van mindfulness. Hier legt ACT-grondlegger Stephen Hayes uit waarom dwangmatig zoeken naar geluk niet werkt. Boeken die wij aanraden.:
Uit je hoofd, in het leven Steven C. Hayes met Spencer Smith Uitgeverij Nieuwezijds.
Meer boeken in de rubriek. Ga van lijden naar levenslust en staak de strijd tegen pijn. Acceptatie en Commitment Therapie ACT is een nieuwe vorm van psychotherapie met een frisse kijk op de manier waarop we lijden of juist geestelijk gezond zijn.
Acceptance and commitment therapy Wikipedia.
In ACT wordt cliënten geleerd zich te richten op zaken die ze op directe wijze kunnen beïnvloeden, zoals hun eigen gedrag, in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet direct te beïnvloeden zijn, zoals emoties en gedachten dit wordt experiëntiële vermijding genoemd.
Acceptance Commitment Therapy door Jacqueline A-Tjak Boek Managementboek.nl.
Home Boeken Acceptance Commitment Therapy. 0 /5 sterren. Schrijf een recensie. Acceptance Commitment Therapy. Theorie en praktijk. star rating here. Nederlandstalig Paperback, 253 blz. Bohn Stafleu van Loghum 2e druk, 2015. EAN: 9789036804967 mgtbk.nl/1jligf. Onze prijs: 3250., Vandaag voor 2300: uur besteld, morgen in huis. Zet op verlanglijst. Betaal met acceptgiro of iDeal. Over de auteur Over dit boek Artikelen en interviews Recensies. Trefwoorden: Cognitieve gedragstherapie, Psychologie, Psychotherapie, Therapie. Acceptance and Commitment Therapy ACT is een goed onderzochte en bewezen effectieve vorm van cognitieve gedragstherapie.

Contacteer ons