act therapie amsterdam
Integratieve therapie Amsterdam Piptherapie.
Jij staat centraal, niet de methode. Bij integratieve therapie Amsterdam luister ik heel goed naar wie jij bent en wat jij nodig hebt. Op grond daarvan combineer ik de meest effectieve technieken uit de psychotherapie en psychologie tot een behandeling precies op maat voor jóu. Daarbij maak ik gebruik van onder andere cognitieve-gedragstherapie, psychodynamische therapie, systeemtherapie, emotionally focused therapy, EFT, acceptance and commitment therapy ACT, Gestalttherapie en mindfulness.
Over ons Psypraktijk Amsterdam.
Ik heb ervaring met angst en stemmingsklachten, onverklaarde lichamelijke klachten / SOLK, burnout, traumagerelateerde klachten, rouw, ADHD en zelfbeeldproblematiek/onzekerheid, door mijn werk in de specialistische GGZ GGZinGeest, het ziekenhuis VUmc en LUMC en de revalidatie Reade en Rijnlands Revalidatie Centrum. Ik maak, afgestemd op het individu, gebruik van technieken uit verschillende therapiestromingen; met name de cognitieve gedragstherapie, EMDR, ACT en mindfulness, en interpersoonlijke therapie IPT. Scholing hiervoor inclusief VEN-erkende basis en vervolgopleiding EMDR heb ik gevolgd bij RINO Amsterdam.
Act Psycholoog Dorine van der Schaar.
Het is van groot belang voor een goede samenwerking dat u zich op uw gemak en veilig voelt. Mijn houding is daarom betrokken en respectvol, zonder poespas. Ik ben mezelf zodat u / jij dat ook kunt zijn en we constructief en prettig kunnen samenwerken. Copyright 2018 Act Praktijk voor Psychotherapie en Coaching Amsterdam 06 3806 1058.
Home.
Voor" zover ik weet is dit het eerste uitgebreide Nederlandse boek voor professionals op basis van Acceptance and Commitment Therapy ACT. ACT is om meerdere redenen relevant, maar een van de belangrijkste redenen is dat ACT hulpverleners een andere manier biedt om evidence based te kunnen werken."
ACT therapie Amsterdam. Gekwalificeerd therapeut NVPA.
Tarief ACT therapie.: ACT therapie kost voor 60 minuten 80. De kosten komen bij een aanvullende verzekering in de meeste gevallen voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking. Wil je weten of deze therapie bij je past? Meer weten neem dan contact op 06-13453055.,
StressWise De toegankelijke psycholoog Amsterdam.
StressWise Amsterdam: in therapie of training samen met je psycholoog werken aan herstel. In onze psychologenpraktijk te Amsterdam West bieden we je een warme vernieuwende en succesvolle aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, depressie, SOLK-klachten, enz. Samen onderzoeken waar je mogelijkheden liggen, samen werken aan herstel. Doen wat nodig is om weer volop in het leven te staan door o.a. ACT acceptance and commitment therapy.
ACT-therapeut acceptance commitment therapie in Amsterdam Vind-een-Therapeut.nl.
Vragen van therapeuten. ACT-therapeut voor acceptance commitment therapie in Amsterdam. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten. Vind een therapeut. Vind een cursus. Angst Sociale angsten. Burnout / burn-out. Stress en spanningen. Afslanken / afvallen. CVS chronisch vermoeidheidssyndroom. Gilles de la Tourette. Holebi specifieke problemen. Hoofdpijn en migraine. Kind ouder problemen. Maag en darmklachten. Moeilijkheden met sociaal contact. Niet goed in je vel zitten. Nieuw samengestelde gezinnen. PDS prikkelbare darm syndroom. Posttraumatische stress PTSS. problemen bij baby's.' Rug en nekklachten. Seksuele problemen man. Seksuele problemen vrouw. slaapproblemen bij baby's.' Stoppen met roken. Verwerking kinder en jeugdtijd. Ziekte, omgaan met. Zingeving en zingevingsvragen. Relatietherapie / koppeltherapie. AAT Therapie met assistentie van dieren. ACT acceptance and commitment therapie.
Acceptance and Commitment Therapy ACT RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
specifieke toepassingen van ACT op verschillende probleemgebieden. Korte theoretische inleiding door de docenten, literatuurstudie, demonstraties van en oefenen met het uitvoeren van verschillende interventiemethoden en experiëntiële therapeutische vaardigheden. Ruimte voor het bespreken van eigen casuïstiek. Experiëntiële oefeningen in de groep. Cursisten moeten beschikken over kennis die te vergelijken is met een basiscursus cognitieve gedragstherapie en over enige ervaring met het behandelen van cliënten bij wie vermijdingsgedrag onderdeel van de problematiek vormt. aan te schaffen literatuur. Acceptance and Commitment Therapy. Theorie en praktijk. Houten: Bohn Stafleu Van Loghum U dient dit boek te lezen voor aanvang van de cursus. Het is van groot belang dat u over de juiste voorkennis beschikt om deel te nemen aan de cursus. Herkwalificatie Eerstelijnspsycholoog NIP. Herkwalificatie Klinisch Psycholoog. Vereniging voor Gedrags en Cognitieve therapie VGCt herregistratie. Deel deze cursus.: 020 625 08 03. Ik heb een vraag. Jacqueline A-Tjak is klinisch psycholoog BIG en psychotherapeut, supervisor VGCt. Deze opleiding incompany volgen meer weten. RINO Amsterdam Leidseplein 5 1017 PR Amsterdam.
Behandelmethoden Hoex Wassink Psychologenpraktijk Amsterdam.
ACT doet dit aan de hand van zes krachtige principes die mensen in staat stellen vaardigheden te ontwikkelen die het leven zal verrijken. Vaardigheden om doeltreffender om te gaan met pijnlijke gedachten en gevoelens, zodat ze minder impact hebben. Mindfulness is hiervan een voorbeeld. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de vraag wat echt belangrijk voor u is, om aan de hand daarvan betekenisvolle doelen te stellen en dingen te doen die het leven op lange termijn verbeteren, rijk en waardevol maken. Inzichtgevende therapie duurt over het algemeen langer en is bedoeld om de achtergrond van uw problemen op te helderen. Deze therapie zou geschikt kunnen zijn wanneer de oorsprong van uw problemen samenhangen met vroegere traumatische ervaringen. Inzichtgevende therapie biedt de mogelijkheid om in een veilige omgeving belangrijke gevoelens te ervaren, onderzoeken, verwerken en accepteren. Het doel van een inzichtgevende therapie is dat het inzicht in bepaalde processen ervoor zorgt dat u een andere kijk krijgt op uzelf en op de wereld. Rokin 98 I aanbellen kamer 2, 1012 KZ Amsterdam / Van t Hofflaan 47, 1097 EM Amsterdam Watergraafsmeer, tel: 020-776 89 21.
Acceptance and Commitment Therapy ACT Vitaalpunt.
Binnen Vitaalpunt wordt ACT veelal ingezet bij patiënten met een somatoforme stoornis waarbij chronische pijnklachten op de voorgrond staan. De behandeling is individueel en wordt gegeven door een KP/GZ psycholoog. Het doel van de therapie is het vergroten van de psychologische flexibiliteit.

Contacteer ons