coach on line
Online coaching, ervaren online-coach, professioneel en betrokken.
Je bepaalt zelf wanneer je bezig wilt zijn met het coachingstraject en je kunt op de momenten die voor jou van belang zijn een terugkoppeling geven aan de coach. Een voorbeeld; als je naar aanleiding van de dialoog met je coach besloten hebt om een bepaalde oefening op je werk of in je privé-leven uit te voeren, dan kunt je direct na het uitvoeren van deze oefening, je ervaringen, gedachten en gevoelens delen met je coach.
Online coach opleiding? Volg de CIVAS opleiding online coaching!
Voorbeelden uit de coachpraktijk van de auteur ondersteunen uw leerproces. Uniek is dat u tijdens de studie samen met uw docent twee volledige online coachtrajecten doorloopt: een traject waarin u als cliënt fungeert en een traject waarin u de online coach bent.
online coachcentrum Direct 1 op 1 met je eigen online-coach.
Een gesprek met een coach gaat echter verder dan een gesprek met een goede vriend. Een coach is opgeleid om je de juiste, positief kritische vragen te stellen. Zijn beeld van jou is nog niet gekleurd door eerdere gezamenlijke ervaringen en hij heeft geen oordeel over jou of over hoe jij je leven inricht.
E-coach, voordelen van online coaching Mens en Samenleving: Communicatie.
De coach online ontvangt het eerste mailtje van de client waarin de client in het kort uitlegt waarom hij contact zoekt met de coach. De coach stuurt een bevestiging van het ontvangstbericht van de client waar de coach uitlegt welke mogelijkheden er zijn van het online coachen.

Contacteer ons